MAREC

Katarina

Tvoja najljubša milenijka, ki bo s tabo komunicirala z meme in gifi, ter ustvarila fotografije, ob katerih boš začutila veliko več, kot je možno videti.

Pri svojem pristopu stremim k temu, da se počutiš videna in slišana ter da začutiš, da v tvojem svetu navidezne nepopolnosti, vidim čarobnost.

Od intimnih trenutkov

do prikupnega smeha in vsega vmes.

2. APRIL 2023

01

02

03

REZERVACIJA

načrtovanje

"TO JE TO!"

Prebrala si vse o fotografiranju, o meni in izkušnji, ki jo ponujam ter začutila, da je moj pristop tisto, kar iščeš. Naslednji korak je, da pod "kako rezerviram" klikneš na povezavo do prostih terminov na izbrani lokaciji.

Po prijavi na e-mail prejmeš račun z 50% vrednosti paketa, s poravnavo računa je termin tudi uradno tvoj in lahko začneva s finim delom sodelovanja - načrtovanjem! (:

Najprej ti bom poslala PDF vodič za pripravo in moodboard z oblačili, ti pa boš izpolnila kratek vprašalnik, ki mi bo pomagal, da te ali vas bolje spoznam in se lažje pripravim na fotografiranje.

KAKO BO potekalo

najino SODELOVANJE

05

04

06

PREJEM GALERIJE

dAN D - fotografiranje

izbor fotografij

Poskrbela bom, da ti (vam) bo fino in da bom ujela vse tiste posebne trenutke, ki bodo pripovedovali tvojo ali vašo zgodbo.

Končne fotografije prejmeš v personalizirani galeriji, po kateri lahko brskaš, shranjuješ na svojo enoto (računalnik, usb, disk, oblak) in deliš z najbližjimi.

V 3. dneh po fotografiranju boš na e-mail prejela vabilo za spletno galerijo z ožjim izborom osnovno obdelanih fotografij, med katerimi boš označila najljubše, ki bodo šle v nadaljno obdelavo.

Ponudba

— do 30 MINUT fotografiranja v studiu

— svetovanje & pomoč pri načrtovanju

— vodič za pripravo na fotografiranje

— personalizirana zasebna spletna galerija

— 15 kreativno obdelanih fotografij v visoki ločljivosti

& ločljivosti za družbena omrežja (izbereš sama)

investicija

200 eur

dodatno:
10 eur/fotografijo ali celotna galerija za 150 eur.

nekaj oprijemljivega

Predstavljaj si, kako zvečer sediš na kavču, se stiskaš k svoji najljubši osebi in listaš po straneh knjige, ki vsebuje fotografije neprecenljivih spominov. Ni lepšega, kajne?

Ker si tvoje fotografije zaslužijo več kot nabiranje prahu na USBju in diskih, lahko pri meni naročiš čudovite ročno izdelane fotoknjige ali fine-art printe, natisnjenih na arhivskem mat papirju, izdelane tako, da se ohranijo več generacij.

cene se pričnejo pri 100 eur

cene se pričnejo pri 30 eur

Odgovori

pogosta

Kako rezerviram?

termini kranj

Hvala, ker si tu!

ustvariva nekaj lepega

@kvweddings