marec

Mesec posvečen ženskam.
Materam, borkam,
kraljicam.

FOTOGRAFIRANJE ZA MATERINSKI DAN

Katarina

Pripovedovalka zgodb

Tvoja najljubša milenijka, ki bo s tabo komunicirala z meme in gifi, ter ustvarila fotografije, ob katerih boš začutila veliko več, kot je možno videti.

Pri svojem pristopu stremim k temu, da se počutiš videna in slišana ter da začutiš, da v tvojem svetu navidezne nepopolnosti, vidim čarobnost.

Od intimnih trenutkov
do prikupnega smeha in vsega vmes.


Materinstvo

POT, PO KATERI HODIŠ

Čas je, da se upočasniš, postaviš sebe in malčke pred kamero, da ujamemo vse tiste majhne trenutke, na katere pozabiš ali jih jemlješ samoumevno.

Da dokumentiramo to srčno, polno, a hkrati tudi kaotično obdobje, ki ti je nadelo naziv “MAMA” in za vedno spremenilo pogled na svet. Ker si ti in tvoji otroci zaslužite spomine, ki niso samo hitri selfiji s telefonom.

Fotografiranje, ki ti da priložnost, da proslaviš ljubezen, ki si jo zgradila.

Rogaška Slatina – 3. 3.
Kranj – 8. 3. – 10. 3.

PROCES

KAKO BO POTEKALO
NAJINO SODELOVANJE

01

“TO JE TO!”

Prebrala si vse o fotografiranju, o meni in izkušnji, ki jo ponujam ter začutila, da je moj pristop tisto, kar iščeš. Naslednji korak je, da pod “kako rezerviram” klikneš na povezavo do prostih terminov in izbereš svojega.

02

REZERVACIJA

Po prijavi na e-mail prejmeš predračun izbranega paketa, za katerega poravnaš avans v višini 150 eur. S plačilom avansa je termin tudi uradno tvoj in lahko začneva s finim delom sodelovanja – načrtovanjem (:

03

NAČRTOVANJE

Najprej ti bom poslala PDF vodič za pripravo in moodboard z oblačili, ti pa boš izpolnila kratek vprašalnik, ki mi bo pomagal, da te ali vas bolje spoznam in se lažje pripravim na fotografiranje.

04

DAN D – FOTOGRAFIRANJE

Poskrbela bom, da ti (vam) bo fino in da bom ujela vse tiste posebne trenutke, ki bodo pripovedovali tvojo ali vašo zgodbo.

05

IZBOR FOTOGRAFIJ

V treh dneh po fotografiranju boš na e-mail prejela vabilo za spletno galerijo z ožjim izborom osnovno obdelanih fotografij, med katerimi boš označila najljubše, ki bodo šle v nadaljnjo obdelavo.

06

PREJEM GALERIJE

Končne fotografije prejmeš v personalizirani galeriji, po kateri lahko brskaš, shranjuješ na svojo enoto (računalnik, usb, disk, oblak) in jo deliš z najbližjimi.

PONUDBA


scena za materinski dan

Fotografiranje ZA MATERINSKI DAN vključuje

– do 30 MINUT fotografiranja v studiu
– svetovanje & pomoč pri načrtovanju
– vodič za pripravo na fotografiranje
– personalizirana zasebna spletna galerija
– kreativno obdelane fotografije v visoki ločljivosti & ločljivosti za družbena omrežja (izbereš sama)

DODATNO

Dokup fotografij ali celotne galerije


Nekaj oprijemljivega

Predstavljaj si, kako zvečer sediš na kavču, se stiskaš k svoji najljubši osebi in listaš po straneh knjige, ki vsebuje fotografije neprecenljivih spominov. Ni lepšega, Kajne?

Ker si tvoje fotografije zaslužijo več kot nabiranje prahu n USBju in diskih, lahko pri meni naročiš čudovite ročno izdelane fotoknjige ali fine art printe, natisnjene na arhivskem mat papirju, izdelane tako, da se ohranijo več generacij.

FOTOKNJIGE

CENE SE PRIČNEJO PRI 100 EUR

TISKANI IZDELKI

CENE SE PRIČNEJO PRI 30 EUR

ODGOVORI

na

pogosta

VPRAŠANJA

materinsko fotografiranje

V treh dneh po fotografiranju boš na e-mail prejela vabilo za spletno galerijo Pic-Time, v kateri bodo vse skrbno izbrane in obdelane fotografije z watermarkom.

Ko izbereš svoje najljubše glede na izbrano ponudbo, se lotim še zadnjih popravkov.

Če ti bo všeč več fotografij, se lahko odločiš za odkup dodatnih (12 eur/fotografijo) ali celotne galerije. Ko je račun za preostali znesek poravnan, se lotim obdelave.

Končne fotografije prejmeš v roku enega tedna preko iste galerije, po kateri lahko brskaš, prenašaš in deliš fotografije.

Fotografije dostavim le v popolnem stanju, zato neurejene/RAW fotografije niso na voljo.

Res sem rada vpletena v celoten proces, zato ti bom najprej poslala vodič za pripravo & Pinterest moodboard z idejami, ki ti bo v pomoč pri načrtovanju. Vedno sem ti na voljo tudi na Instagramu, kamor lahko pošlješ fotografije outfitov, ki si si jih zamislila in ti lahko svetujem (:

Če si izbrala bolj barvito sceno svetujem, da so kosi oblačil v enobarvnih in nežnih tonih. Vedno “pali” bež in bela, ne boj pa se pastelov in zemeljskih barv. Za čevlje ne skrbite, lahko ste tudi bosi.

Najboljši način je pogovor – pojasni zakaj in kje se bosta fotografirala, kaj bosta počela in kdo sem. Otroka lahko vključiš tudi v načrtovanje, da na primer izbere med dvema kosoma oblačil. Postavljanje pričakovanj zelooo pomaga pri njihovi pripravi (:

Na splošno pa: spanje, hrana, hidracija (in v skrajni sili tudi podkupovanje, ampak to je stvar vsakega starša in pristopa, ki ga izbere).

Seveda, da ne! V marcu praznujemo vse ženske, ne glede na starost. Zato je fotografiranje za materinski dan prav posebna priložnost – ni lepšega, kot nove fotografije za v družinski album ali fotoknjigo. (:

Pri meni ste dobrodošle vse, ki bi si rade podarile fotografiranje, ki ovekoveči vlogo mame. Tudi če so otroci že odrasli ali pa imaš že naziv babi.

Ne skrbi, za fotografiranje res ne rabiš biti model. Vse kar moraš storiti je to, da se prepustiš toku in uživaš, za napotke in bedne “dad joke” pa bom poskrbela jaz.

Če prideš k meni z otroci pa bodo za potek fotografiranja poskrbeli oni. Na začetku malo sramežljivi, potem pa neustavljivi! (:

Vem kako hitro se to zgodi in v drugih situacijah z veseljem prestavimo termin. Ker pa gre zaradi narave fotografiranja in omejenega števila terminov tukaj malce drugače, tega ne moremo.
Če vas bo več, bomo našli dodatni termin v marcu (lahko, da bo le ta sredi tedna). V kolikor ne bo šlo drugače, lahko avans porabite za fotografiranje v redni ponudbi.

Ne, ker res stojim za tem, da sprejemamo sebe v najbolj naravni in resnični obliki. (:

Fotografije osnovno dodelam, jim dodam barvni toning (ki je, btw, moj najljubši del obdelave) in odstranim samo tiste stvari, za katere vem, da so začasne (praske, modrice, mozoljčki…).

YES, YOU ARE! (:

KAKO REZERVIRAM?


Preprosto klikni na gumb, ki te bo popeljal do strani, kjer lahko izbereš svoj termin.

Hvala, ker si tu!

Ustvariva nekaj
lepega

SLEDI MI NA INSTAGRAMU

Couple hugging and smiling on a floor